Hållbart i naturmaterial

Hållbara Liv

Välkommen till Hållbara Liv!

Jag älskar ull!

Jag älskar de flesta naturmaterial av flera anledningar. Det är bättre för både oss människor och naturen vi lever av och i. Vi behöver ta hand om både oss och miljön. Ull, bomull och trä känns också besjälade på annat sätt än kläder och leksaker i plast.

Ull hör till favoriten. Ull mellan fingrarna och fin ull på kroppen känns extra speciellt och fint. Det har ju så fantastiska egenskaper också! Värmer när det är kallt, kyler när det är varmt och inte luktar det så illa att svettas i ullkläder heller.

Den hållbara shoppen hittar du till här, samt i länken ovan för att se vad som är aktuellt i den just nu.

Om du önskar köpa något av det du ser här kan du antingen gå via hallbaraliv.tictail.com eller höra av dig direkt till mig vilket jag rekommenderar då vi kan komma överens om fraktsätt.

Här hittar du sådant jag gör, lite om hur det går till och ett och annat pysseltips.

 

Om mig

Jag heter Eva, är 34 år och bor i Röda Huset med min familj.

Jag är socionom, har förlossningsförberedande kurser, är utbildad doula och hantverkare.

Jag drömmer om självhushållning och ett liv där vi inte känner oss pressade och stressade och ser vardagen som ett ok att bära. Jag vill inte lägga livspussel. Jag vill leva utan förutbestämda ramar. Jag vill ha ett öppnare och snällare klimat och jag vill lära mig mer om andra och mig själv samt utvecklas och inspirera utan pekpinnar men med ödmjukhet, förståelse och acceptans.

Kontakt

Kontakta mig gärna via e-post eva.grape.ersson @ gmail.com

Facebook: Hållbara liv

Instagram: @sloweva

Privat blogg: slowfamiljen.blogspot.com

Du hittar mina förlossningsförberedande kurser och doulaservice här.