Hållbart i naturmaterial

Slowfamiljen

Slowfamiljen

Vi tror på att vara närvarande.

Vi tror inte att mer, effektivare eller snabbare är bättre när det gäller familjeliv.

Slow är att vara snabb när det passar och att vara långsam när det känns bäst. En slowfamilj är där man ser varandra, respekterar varandra och delar glädje och kärlek. I en slowfamilj tar man det ibland långsamt för att se varandra och göra varandra trygga. Det är dit man kommer för att tanka närhet, kärlek och värme när världen utanför kanske snurrar för fort.

En slow familj utgår från vad som fungerar för just dem!

Vår övertygelse är att vi vet vad som är bäst för vår familj och att det vi kan erbjuda är gott nog. Att sakta ner och vara slow kan hjälpa oss att hitta dit. När en saktar ner är det lättare att få kontakt med både sig själv och andra samt att vara närvarande i nuet.

Ibland är att sakta ner det snabbaste sättet att komma framåt.

foto: Lotta Winbäck
foto: Lotta Winbäck


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *